Μία Υπέροχη Μεγάλη Δράση

Τρία απίθανα νησιά… Έντεκα γεμάτες ημέρες… Μια υπέροχη παρέα…

 

Η πορεία κάθε προσκόπου ολοκληρώνεται με το πέρασμα των χρόνων. Αποκτάς νέες εμπειρίες, συναντάς νέους ανθρώπους και γνωρίζεις νέα πανέμορφα μέρη. Όμως η πορεία αυτή γίνεται ακόμα καλύτερη όταν την μοιράζεσαι με μια ισχυρή παρέα, με μια δεμένη ομάδα, την κοινότητα σου.

 

Με την παρέα αυτή, λοιπόν, περιπλανηθήκαμε στα περίτεχνα σοκάκια της παλιάς πόλης της Ρόδου. Βουτήξαμε στον πανέμορφο βυθό της Καρπάθου. Χορέψαμε μαζί με τους γεμάτους ζωντάνια Χαλκιώτες. Είδαμε την γεμάτο άστρα ουρανό ξαπλωμένοι στην αμμουδιά της Ρόδου. Καθώς, επίσης, μάθαμε για το πεντανόστιμο φαγητό και τις παραδοσιακές φορεσιές του Ολύμπου, όπως και, για την ποικιλία του φαγητού στη Χάλκη.

 

Ο Αύγουστος του 2016, λοιπόν, για 16 ανθρώπους ήταν σίγουρα μια αξέχαστη εμπορία. Μια εμπορία που δεν περιγράφεται. Μια εμπειρία που θα μείνει για πάντα μέσα μας και που ποτέ δεν θα αντικατασταθεί με καμία άλλη. Γιατί όπως είπε και ένας ανιχνευτής "αυτό το καλοκαίρι έκανα πράγματα που ήθελα πραγματικά να κάνω" και κάποιος συμπλήρωσε "Η μεγάλη δράση ήταν ένα από τα καλύτερα".

Παίξαμε, χορέψαμε, γελάσαμε, κλάψαμε και χαράξαμε την δική μας πορεία.

 

 

Please reload

Πρόσφατα Άρθρα
Please reload

Ακολούθησέ μας παντού
           #airscoutsofheraklion
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Social Icon

© 2016. Proudly created by our adult volunteers

  • Facebook Basic
  • Black Instagram Icon
  • YouTube Basic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now