top of page

Η Προσκοπική στολή αλλάζει

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας της Πανελλήνιας Ηλεκτρονικής Ψηφοφορίας για τον εκσυγχρονισμό της προσκοπικής εμφάνισης το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί όλους τους Βαθμοφόρους, οι οποίοι συμμετείχαν και εξέφρασαν την άποψή τους για το σημαντικό αυτό ζήτημα, τους Περιφερειακούς Εφόρους και τους Αρχηγούς Συστήματος που υποστήριξαν τη συμμετοχή των Βαθμοφόρων στη διαδικασία, καθώς επίσης και τα στελέχη των Υπηρεσιών της Κεντρικής Διοίκησης που συμμετείχαν στο Γραφείο Υποστήριξης της ψηφοφορίας, παρέχοντας διευκρινίσεις και επιλύοντας με επιτυχία κάθε πρόβλημα που προέκυπτε, εξασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό την εύρυθμη και επιτυχή διεξαγωγή της ψηφοφορίας.

Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε μέσα από την πλατφόρμα της Ευέλικτης Εκπαίδευσης για το διάστημα από 26 Απριλίου μέχρι και 12 Μαΐου 2016, χωρίς κανένα κόστος για το Σ.Ε.Π. Την ευθύνη συγκέντρωσης και επεξεργασίας των αποτελεσμάτων είχε η εταιρεία RDC Informatics, η οποία υποστηρίζει το Σ.Ε.Π. στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Ευέλικτης Εκπαίδευσης.

Στη διαδικασία συμμετείχαν 1.381 Βαθμοφόροι, ήτοι ποσοστό 61%, επί συνόλου 2.259 απογεγραμμένων Βαθμοφόρων, με Εντολή Διοίκησης και στοιχεία επικοινωνίας (έγκυρο προσωπικό e-mail) καταχωρημένα στο σύστημα απογραφής e-sep. Η μεγάλη συμμετοχή των Βαθμοφόρων μας δίνει ένα σημαντικά αισιόδοξο μήνυμα στήριξης της κοινής μας προσπάθειας για την ενδυνάμωση και διεύρυνση της εικόνας της Προσκοπικής Κίνησης, έτσι ώστε να αντανακλά σε ένα σύγχρονο Προσκοπικό Πρόγραμμα για περισσότερα παιδιά, εφήβους και νέους ανθρώπους.

Το 65,4% των βαθμοφόρων που συμμετείχαν επέλεξαν πως πρέπει να αλλάξει η προσκοπική στολή και από αυτούς το 49,48% επέλεξε την εκδοχή Β. Η εκδοχή Α συγκέντρωσε 29,62% ενώ η Γ 20,9%. Ακολουθούν οι τρεις εκδοχές με την Β να είναι αυτή που προτιμήθηκε.


Εκδοχή Β



Εκδοχή Α

Εκδοχή Γ


Πρόσφατα Άρθρα
Ακολούθησέ μας παντού
           #airscoutsofheraklion
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Social Icon
bottom of page