top of page

Εκδρομή Κοινότητας στο Βρωμονερό!

Μετά από περίπου ένα μήνα δράσεων έφτασε η ώρα για την πρώτη διήμερη εκδρομή της κοινότητας μας!!!

Η πρώτη μας εκδρομή, λοιπόν, έγινε στο οροπέδιο του Βρωμονερού στους πρόποδες του Ψηλορείτη μόλις 450 μέτρα υψομετρική διαφορά από την κορυφή του Σκίνακα.

Σωστά προετοιμασμένοι, δώσαμε το ραντεβού μας στα ΚΤΕΛ στην Χανιόπορτα, φύγαμε γεμάτοι προσμονή για το σημείο όπου θα άρχιζε η πορεία μας. Η πορεία άρχισε λίγο παραπάνω από την εκκλησία της Αγίας Ειρήνης και μετά από 2 ώρες περπάτημα σε μια πανέμορφη διαδρομή , μακριά η ανηφόρα μα κάπου θα βγεις, φτάσαμε στο μικρό οροπέδιο όπου πήραμε μερικές ανάσες και θαυμάσαμε το μικρό δάσος από πρίνους. Από εκεί και πέρα και μετά τον στήσιμο των αντίσκηνων το πρόγραμμα είχε διάφορα παιχνίδια και ετοιμασία του βραδινού μας.

Την επόμενη μέρα είχαμε μια εξαιρετικά ευχάριστη και ενδιαφέρουσα άφιξη από τέσσερα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης –Παράρτημα Ηρακλείου όπου μας έδειξαν την οργάνωση και τον απαραίτητο εξοπλισμό και τεχνικές για μίας διάσωση σε ορεινό περιβάλλον και στην συνέχεια δοκιμάσαμε τις δυνάμεις μας στην τεχνική του rappel. Αργότερα ακολούθησε η απεγκατάσταση και η πορεία του γυρισμού .

Η πρώτη μας εκδρομή για φέτος ήταν μια αξέχαστη εμπειρία...


Πρόσφατα Άρθρα
Ακολούθησέ μας παντού
           #airscoutsofheraklion
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Social Icon
bottom of page