top of page

Ένα ζεστό πιάτο φαΐ

Δυστυχώς για κάποιους ανθρώπους αυτές οι μέρες είναι πολύ δύσκολες. Για αυτό το λόγο, εμείς οι Πρόσκοποι, πιστοί στο νόμο και την υπόσχεσή μας, αποφασίσαμε να δώσουμε σ' αυτούς τους ανθρώπους λίγη από την πολλή αγάπη που έχουμε.

Έτσι, λοιπόν, τα Προσκοπικά Δίκτυα, δηλαδή τα ενήλικα μέλη από το 3ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων και το 4ο Σύστημα Αεροπροσκόπων, συναντήθηκαν στον "Κήπο των Αισθήσεων" του κ. Καλαθάκη Θεόδωρου και μαγείρεψαν 155 μερίδες φασολάδα!!! Έπειτα μοίρασαν τις μερίδες στο κέντρο αστέγων, στην παιδική μέριμνα, στο κοινωνικό συσσίτιο και σε άστεγους της πόλης, καθώς και τοίχους καλοσύνης στο κέντρο!!!!

Για την πραγματοποίηση αυτής της δράσης μας, οφείλουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους ανθρώπους που μας βοήθησαν, στον κ. Καλαθάκη Θεόδωρο για την παραχώρηση της κουζίνας του, στον κ. Συριγωνάκη Νίκο και Δερμιτζάκη Μπάμπη για τα υλικά της φασολάδας, στον κ. Μαραγκάκη Μανώλη για το ψωμί. Όπως επίσης, στην κα Ντεβέ Μαρία και στον chef Γιάννη για τη βοήθεια στο μαγείρεμα της φασολάδας. Το πιο μεγάλο ευχαριστώ όμως το οφείλουμε σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που άνοιξαν τα χέρια τους και πήραν αυτό που τους προσφέραμε....'ένα ζεστό πιάτο φαγητό!!!!! Σας ευχαριστούμε και Καλά Χριστούγεννα με αγάπη και υγεία για όλους!!!!



Πρόσφατα Άρθρα
Ακολούθησέ μας παντού
           #airscoutsofheraklion
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Social Icon
bottom of page